Om CONFIDEN MAC

Registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed
Vi anvender udelukkende nogle af de bedste produkter på markedet som er CE godkendt som  Microneedling- Dermapen 4. Vi er naturligvis også registreret og  hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Du er med andre ord garanteret professionelle behandlinger samt tilfredsstillende resultater hver gang du besøger vores skønhedsklinik.

Alle konsultationer er gratis og uforpligtende og udføres kun af dermatolog Peter Wendelboe eller specialuddannet sygeplejerske Nanni Lundsteen. Begge er registreret og certificeret i Sundhedsstyrelsen i alle behandlinger, og derfor kan du trygt lade dig behandle af os. Vi er imødekommende og arbejder altid med kundens individuelle ønsker og behov i centrum.

Klinikkens registrering
I bekendtgørelsens regulering indgår, at klinikken og dennes personer der udfører kosmetiske behandlinger, er registeret af Styrelsen for Patientsikkerhed, dvs. at det er personer der lovmæssigt opfylder kriterierne for at udføre kosmetiske behandlinger. CONFIDENT Medical Aesthetics Clinic er registeret jf. reglerne herom.

Betænkningstid
Som patient vil du opleve, at nogle kosmetiske behandlinger ifølge lovgivning kræver 48 timers betænkningstid fra konsultation til behandling kan ske. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundig informeret og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Kontakt vores skønhedsklinik  for at høre mere
Kunne du tænke dig at høre mere om vores skønhedsklinik eller bestille en passende tid, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også følge med på vores Instagram-profil eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de gode tilbud først.

Vi kan kontaktes på telefon 28 87 20 55 eller på e-mail info@confidentmac.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. Det er også muligt at booke en tid online.

Book din tid online

Behandlere hos CONFIDEN MAC

Nanni Lundsteen
Kosmetisk sygeplejerske & indehaver

Nanni er sygeplejerske og ejer af CONFIDENT MAC. Hun har erfaring som frisør, make-up artist, fitness instruktør og psykiatrisk sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring inden for skønhedsbranchen. Nanni har behandlingserfaring med mange tusinder injektionsbehandlinger bag sig. Nanni er registreret ved Sundhedsstyrelsen og masteruddannet inden for behandlinger med Botox, ikke-permanente fillers, sklerosering, peelinger, og laserbehandlinger.

Hun går aldrig på kompromis og vil være den bedste inden for sit område, både i forhold til at give sine kunder den bedste og mest naturlige behandling i trygge rammer, samt i forhold til at skabe naturlige, æstetiske resultater. Nannis lange og brede ekspertise gør hende til en meget troværdig og ærlig behandler.

Peter Wendelboe
Dermatolog og superviserende speciallæge

Peter har været tilknyttet CONFIDENT MAC siden januar 2019. Konsulterer i botox og kar-sklerosering. Peter er desuden lægeansvarlig for afholdelse af færdighedskurser i brug af fillere af Belotero-serien fra Merz Aesthetics hos firmaet Noscomed. Siden marts 2018 har Peter flere gange afholdt basiskursus i laserbehandling for sygeplejersker.