Ved tydelige aldringstegn som fx. ved statiske linjer på kinder eller hage anbefaler vi en kombinationsbehandling med Viscoderm® Hydrobooster for optimering af din Profhilo® Skinbooster.

Viscoderm® Hydrobooster er et injicerbart hyaluronsyreprodukt, der ikke kun forbedrer hudens elasticitet og udstråling, men også hjælper med at glatte overfladiske fine linjer og rynker forårsaget af et dynamisk ansigtsudtryk.

Viscoderm® Hydrobooster indeholder en stabiliseret hyaluronsyre, der igangsætter en biologisk proces med hydrering og vævsstrukturering, der fører til opstramning af de mest overfladiske rynker på en præcis og naturlig måde. Modsat Prohilo® Skinbooster, der arbejder i hele vævet, kan man med Viscoderm® Hydroboster målrette behandlingen til særlige problemområder ved fx. linjer på kinder, hage eller smilerynker ved øjnene.

Den lave gel-stivhed, viskositet og høje formbarhed udmærker sig ved at have optimal vævsintegration og kan derfor trygt anvendes i forskellige niveauer af dermis. Af denne grund er Viscoderm® Hydrobooster særlig effektiv på de dynamiske områder i ansigtet.

​Hydrobooster er særligt velegnet til:

  • Opstramning af vævet på kinder
  • Linjer i panden
  • Linjer på kinder
  • Linjer på hage
  • Smilerynker

Efter behandlingen er huden let rød efter de mange fine stik. Hævelse og blå mærker kan forekomme.

​Allerede 3-4 uger efter behandlingen vil hudkvaliteten være synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. Det anbefales alligevel at optimere resultatet og varighed med gentagelse af behandling efter 4 uger.