Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

​Behandlere

NANNI LUNDSTEEN

https://www.linkedin.com/in/nanni-lundsteen-b81bb5103/

Indehaver af CONFIDENT Medical Aesthetics Clinic

Udfører behandlinger med:

  • Filler
  • Botox
  • Hårfjerning med laser
  • Skinbooster
  • Kemisk Peeling

Speciel uddannet kosmetisk sygeplejerske med autorisation i ikke permanente fillers, permanent hårfjerning,  kemiske peelinger og botulinum toxin (Botox) med mange injektion behandlinger bag mig.

CONFIDENT MAC tilbyder vi behandlinger inden for det kosmetiske univers.

For os er det vigtigt at resultaterne er naturlige, at behandlingen udføres sikkert og med et resultat som er tilpasset til dine individuelle ønsker og behov. 

Vi tilbyder bl.a. følgende behandlinger:

Botox

Filler

Min passion for æstetik er stor og jeg brænder for at bruge mine hænder, hvor du er i centrum for, at få det unikke frem i dig.

Først blev jeg uddannet kosmetiker, -dernæst frisør. Her deltog jeg i frisør konkurrencer, hvor jeg blev Danmarks mester i hår og make-up og det efterfølgende år 2 x 3. pladser i henholdsvis i dame arbejde og herre arbejde.

​Min læretid endte med, at jeg opnåede Bronzemedalje til min svendeprøve som jeg modtog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Herefter fik jeg tilbudt job på Lanzarote , La Santa Sport i et år, hvor jeg var frisør og make-up artist i Dennis Knudsens Salon. Senere fik Jeg job som sminkør på film og i DR-BYEN.Efterfølgende etablerede jeg min egen frisørsalon som jeg drev i 8 år.

Jeg besluttede mig herefter at læse til sygeplejerske og blev envidere uddannet til kosmetisk sygeplejerske, hvor jeg har fundet det jeg er go til - nemlig at udføre et unikt håndværk!

Vi glæder os til at møde dig

Mange hilsner fra

sygeplejerske Nanni Lundsteen

Peter Wendelboe

Dermatolog og superviserende læge

• Konsulterer i botox​

Følg med på Instagram!​

Hvis du vil se mere til vores arbejde, kan du følge os på Instagram. Her opdaterer vi løbende og informerer om diverse tilbud og tiltag vi har hos Confident Medical Aesthetics Clinic​

Åbningstider

Vi har fleksible åbningstider!

Mandag 10:00- 17:00

onsdag lukket

Tirsdag  10:00 - 17:00

Torsdag 10:00 -17:00 

Fredag   10:00 - 18:00

​​

HUSK: Du kan betale med kontant , visadankort & MobilePay