Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

Om Confident

​Confident MAC’s kosmetiske behandlinger udføres af specialuddannet sygeplejerske Nanni Lundsteen og superviseres af dermatolog Peter Wendelboe. Begge er registreret og certificeret i Sundhedsstyrelsen i alle behandlinger, og derfor kan du trygt lade dig behandle af os.

REGISTRERET OG GODKENDT HOS STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

Vi anvender udelukkende nogle af de bedste produkter på markedet, og vi har den nyeste Diamantslib maskine og Microneedling/ Dermapen 4. Vi er naturligvis også registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Du er med andre ord garanteret professionelle behandlinger samt tilfredsstillende resultater hver gang du besøger vores skønhedsklinik.

Alle konsultationer er gratis og uforpligtende og udføres kun af dermatolog Peter Wendelboe eller specialuddannet sygeplejerske Nanni Lundsteen. Vi er imødekommende og arbejder altid med kundens individuelle ønsker og behov i centrum.

KONTAKT VORES SKØNHEDSKLINIK FOR AT HØRE MERE

Kunne du tænke dig at høre mere om vores skønhedsklinik eller bestille en passende tid, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også følge med på vores Instagram-profil eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de gode tilbud først.

Vi kan kontaktes på telefon 28 87 20 55 eller på e-mail info@confidentmac.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. Det er også muligt at booke en tid online. kosmetiske behandlinger udføres af special-uddannede sygeplejerske Nanni Lundsteen og superviseres af dermatolog Peter Wendelboe.

Begge er registreret og certificeret i Sundhedsstyrelsen i alle behandlinger. 

Læs mere om behandlerne her

stps_rgb-sedit-200x100

​CONFIDENT er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Udførelsen af kosmetisk behandling er reguleret i bekendtgørelse nr. 1245 af 24. oktober 2007 om kosmetisk behandling. Ved kosmetisk behandling er der tale om behandling, som udelukkede foregår, fordi patienten ønsker behandling af kosmetiske årsager. På Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside kan du finde bekendtgørelsen.

KLINIKKENS REGISTRERING

I bekendtgørelsens regulering indgår, at klinikken og dennes personer der udfører kosmetiske behandlinger, er registeret af Styrelsen for Patientsikkerhed, dvs. at det er personer der lovmæssigt opfylder kriterierne for at udføre kosmetiske behandlinger. CONFIDENT Medical Aesthetics Clinic er registeret jf. reglerne herom.

BETÆNKNINGSTID

Som patient vil du, ifølge lovgivning opleve, at nogle kosmetiske behandling kræver 48 timers betænkningstid fra konsultation til behandling kan ske. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundig informeret og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Følg med på Instagram!​

Hvis du vil se mere til vores arbejde, kan du følge os på Instagram. Her opdaterer vi løbende og informerer om diverse tilbud og tiltag vi har hos Confident Medical Aesthetics Clinic​

Åbningstider

Vi har fleksible åbningstider!

Mandag 10:00- 17:00

onsdag lukket

Tirsdag  10:00 - 17:00

Torsdag 10:00 -17:00 

Fredag   10:00 - 18:00

​​

HUSK: Du kan betale med kontant , visadankort & MobilePay