Ice peel

Med tiden mister ansigtet sin fylde, huden bliver tyndere, og man kan få et mere træt og sørgmodigt ansigtsudtryk. Mange føler sig yngre end deres udseende afspejler, og derfor kan man opnå en større tilfredshed og selvsikkerhed med sit udseende ved at benytte filler.

HVAD ER FILLER?
Filler er med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder. Ligeledes kan filler genskabe volumen i læber (læbeforstørrelse), kinder, kindben, hage og under øjnene, så der opnås et naturligt, friskere og yngre udseende.

Confident Medical Aesthetics Clinic er beliggende i Trekroner i Roskilde. Vi har også hjulpet mange fra blandt andet Lejre, Ishøj og Køge. Vi anvender udelukkende FDA godkendte filler produkter af høj kvalitet. De bedst kendte mærker i Danmark er Juvéderm® fra Allergan, Restylane® fra Galderma, Belotero® fra Merz,Teosyal® fra Teoxane. Juvéderm er manges fortrukne filler produkt.

Juvéderm er ofte benyttet til af forynge eller forskønne det nedre ansigt:

  • Læber
  • Læbelinjen
  • Kindben
  • Nasolabialfure
  • Nedadvente mundviger
  • Tear through (under øjne)
  • Liquid Facelift (se 10 år yngre ud)
  • Hagen
  • Rynker

HVOR LÆNGE HOLDER JUVÉDERM?
Juvéderm er en hyaluronsyrefiller med den verdensberømte HYLACROSS™ -teknologi. Denne teknologi gør Juvéderms gel ekstraordinær glat, ensartet og blød. Produktet er især anerkendt for deres langtidsholdbare resultat.

Visse produkter er videnskabeligt bevist at holde op mod 2 år, hvorfor Juvéderm er førende på markedet. Juvéderm er tilsat med lidokain, der øger komforten og minimerer ubehag under injektionsbehandlingerne.

Kombination med andre behandlinger
Ved at kombinere øvrige injektions-behandlinger og filler kan der opnås et såkaldt “liquid facelift”, hvor rynkerne udglattes og huden opstrammes. Ligeledes kan filler kombineres med peelinger for at opnå en finere og mere ensartet hudtone.

Efter behandlingen
Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Læberne hæver forholdsvis meget, og derfor har de fleste ikke lyst til at gå på arbejde umiddelbart efter behandling af læbe. Efter behandlingen må der ikke anvendes make-up og creme før efter 4 timer.

Holdbarheden afhænger meget af forskellige faktorer – f.eks. hudens blodcirkulation, kroppens nedbrydelsesevne og hvor meget bevægelse, der er i det injicerede område.

Som oftest holder resultat i læberne i 8-12 måneder, og i kindbenene og under øjnene i helt op til 2 år. Holdbarheden afhænger af hvilket område, der er behandlet. Erfaring viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.

Bivirkninger og forsigtighedsregler
Typisk er der ikke mange bivirkninger, men de mest almindelige er blå mærker, rødme, ømhed og hævelse. Bivirkningerne vil oftest være væk efter et par dage.

Ved herpes i udbryd frarådes filler-behandling, idet herpesvirussen kan sprede sig yderligere.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM FILLER
Men hvor længe holder filler i læberne? Vi besvarer alle dine spørgsmål ang. priser og muligheder, hvis du kontakter os. Ring til os allerede i dag på telefon 28 87 20 55 eller skriv til e-mail info@confidentmac.dk, så hører du fra os så snart vi har tid. Du kan også booke din tid online, hvis du ønsker det.

 

Før og efter billeder