HydraFacial

Med Hydrafacial får du ikke kun en behandling men hele seks behandlinger i en, med andre ord; En HydraFacial ansigtsbehandling er meget mere end bare en ansigtsbehandling! Hydrafacial giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke i disse tre steps:

RENS + PEEL
Frembring et nyt frisk hudlag med blid eksfoliering og beroligende rens.

EKSFOLIER + HYDRER
Rens porerne med blid vakuumsug. Samtidig med at huden næres med intens fugtighedsesrum der
omfavner huden.

FUGT OG BESKYTTELSE
Afslutningsvis mættes hudens overflade med antioxidanter og peptider, for at give dit ansigt maximal glød.

Hvad er HydraFacial?
HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter. Dette giver en smuk og klar hud, uden irritation. Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. Samtidig indeholder hvert trin i HydraFacial-behandlingen specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion.

HydraFacial Signature Ansigtsbehandling (30 min.)
HydraFacial Signature Behandling er en ansigtsbehandligen, hvor fokus er på at rense huden grundigt, dybderense og tilføre huden masser af fugt ved hjælp af sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaloronsyren.

HydraFacial Signature Behandling er en unik ansigtsbehandling, som er er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt, og som er velegnet til alle hudtyper.

HydraFacial Signatur Behandling giver dig en øjeblikkelig sund glød, samt en smuk og klar hud, uden irritation. Det er desuden klinisk bevist, at behandlinger med HydraFacial mindsker fine linjer, rynker, hyperpigmentering og porer og mindsker talgproduktionen og urenheder, samt giver en synligt smukkere
hud.

HydraFacial Radiance Ansigtsbehandling mod pigmentpletter (40 min.)
HydraFacial Radiance Ansigtsbehandling anbefales til dig der har solskader (hyperpigmentering/pigmentpletter) og ønsker en mere ensartet hud.

Først udføres en HydraFacial Signatur Behandlingen efterfulgt af boosteren Britenol (serum), som er specielt udviklet til at reducere solskader og pigmentpletter. Det er klinisk bevist, at Britenol efterlader huden med en frisk glød og med en mere jævn overflade.

HydraFacial Radiance Ansigtsbehandling afsluttes med LED lys terapi, for yderligere at reducere synlige tegn på aldring og stinulere kollagendannelsen. LED Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt collagen – på denne måde opnås der at huden også bliver forynges indefra og ud.

HydraFacial Age-Refinement Ansigtsbehandling (40 min.)
HydraFacial Age-Refinement Behandling er en anti-aging ansigtsbehandling, som minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.

Først udføres en HydraFacial Signatur Behandlingen efterfulgt af boosteren DermaBuilder (serum). Dermabuilder er en superserum, som er designet til effektivt at håndtere fine linjer, rynker, hudtone og tekstur. For at optimere effekten, anvendes der også LED lysterapi i behandlingen. LED Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt collagen – på denne måde opnås der at huden også bliver forynges indefra og ud.

HydraFacial Platinium Ansigtsbehandling (60 min.)
Den ultimative HydraFacial oplevelse!

Denne Behandling starter med en HydraFacial Lymfedrænage, som hjælper med at øge cirkulationen af lymfesystemet. Dette øger blodgennemstrømningen til området, hvilket bringer ilt til at understøtte cellerne og samtidig medfører frisk ren lymfe, for at genoprette hydrering, tone og fasthed i huden og eliminere
toksiner.

Derefter udføres HydraFacial Age-Refinement Ansigtsbehandlingen, som renser, dybderenser og fugter huden samtidig med, at der fokuseres på at behandler dine specifikke hudbehov med Booster (serum) tilpasset din hudtype og behov.

Denne behandling afsluttes også med LED lys terapi, for yderligere at reducere synlige tegn på aldring. LED Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt collagen – på denne måde opnås der at huden også bliver forynges indefra og ud.

HydraFacial Lymfedrænage

Hvad er og hvad gør lymfesystemet?
Kroppens lymfesystem kan beskrives som et spindelvæv. I dette finmaskede netværk findes milliarder f hvide blodlegemer, som er med til at bekæmpe infektioner forårsaget af virus og bakterier. Lymfesystemet har 3 overordnede opgaver: Det fungerer som dræn ved at fjerne overskydende æske i
vævet (lymfe) og føre den over i venerne, det udgør en del af kroppens immunforsvar, og det transporterer affaldsstoffer samt fedtstoffer og proteiner fra lever og tarme til blodkredsløbet.

Træt af væske i kroppen – også kaldet ødem?
Lider du af væske i benene, hævede ben og ankler eller måske kramper og uro i benene, lider du af poser under øjerne – Så kunne lymfedrænage være den behandling, du har manglet indtil nu!

Hvad er Hydrafacial Lymfedrænage?
Hydrafacail Lymfedrænange er en særlig form for ansigts og kropsmassage, hvor der anvendes en lille glaskoble med et lille vacum sug, hvilket er meget blid og rytmisk i modsætning til klassisk massage med forholdsvis hårde tryk, der presser de fine lymfekar sammen. Lymfedrænage stimulerer sammentrækninger i lymfekarrene og leder lymfen den bedste vej.

Behandlingsforløb med HydraFacial Lympfedrænage
En normal kropsbehandling varer ca. 1 time. På kroppen (arme, ben, mave og ryg) anbefales der 6 behandlinger over 6 uger. Mange har desuden glæde af en vedligeholdende behandling hver 4-6 uge efterfølgende.

En ansigtslymfedrænage tager ca. 20 min inkl. afrens og dette anbefales i forbindelse med en Hydrafacial behandling eller som et kurforløb på 3-6 behandlinger.
Lymfedrænage kan desuden anbefales inden operation, for at dræne lymfesystemet således man undgå hævelse og væske opsamlinger.

Book din tid online

Før & efter