Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

Filler

IKKE-PERMANENTE HYALURONSYRE FILLERE

Med tiden mister ansigtet sin fylde, huden bliver tyndere, og man kan få et mere træt og sørgmodigt ansigtsudtryk. Mange føler sig yngre end deres udseende afspejler, og derfor kan man opnå en større tilfredshed og selvsikkerhed med sit udseende ved at benytte filler. Filler er med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder. Ligeledes kan filler genskabe volumen i læber (læbeforstørrelse), kinder, kindben, hage og under øjnene, så der opnås et naturligt, friskere og yngre udseende.

Hos CONFIDENT i Trekroner nær Roskilde anvender vi udelukkende FDA godkendte filler produkter af høj kvalitet. De bedst kendte mærker i Danmark er nok Juvéderm® fra Allergan, Restylane® fra Galderma, Belotero® fra Merz,Teosyal® fra Teoxane.

Juvederm vil være mit fortrukne filler produkt.

Juvederm er ofte benyttet til af forynge eller forskønne det nedre ansigt:

  • læber
  • Læbelinjen
  • Kindben
  • Nasolabialfure
  • Nedadvente mundviger
  • Tear through (under øjne)
  • Liquid Facelift (se 10 år yngre ud)
  • Hagen
  • Rynker

HVOR LÆNGE HOLDER JUVEDERM?

Juvederm er en hyaluronsyrefiller med den verdensberømte HYLACROSS ™ -teknologi. Denne teknologi gør Juvederms gel ekstraordinær glat, ensartet og blød. Produktet er især anerkendt for deres langtidsholdbare resultat. 

Visse produkter er videnskabeligt bevist at holde op mod 2 år, hvorfor Juvederm er førende på markedet. Juvederm er tilsat med lidokain, der øger komforten og minimerer ubehag under injektionsbehandlingerne.

KOMBINATION MED ANDRE BEHANDLINGER

Ved at kombinere øvrige injektions-behandlinger og filler kan der opnås et såkaldt “liquid facelift”, hvor rynkerne udglattes og huden opstrammes. Ligeledes kan filler kombineres med peelinger for at opnå en finere og mere ensartet hudtone.

EFTER BEHANDLINGEN

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Læberne hæver forholdsvis meget, og derfor har de fleste ikke lyst til at gå på arbejde umiddelbart efter behandling af læbe. Efter behandlingen må der ikke anvendes make-up og creme før efter 4 timer.

Holdbarheden afhænger meget af forskellige faktorer. For eksempel hudens blodcirkulation, kroppens nedbrydelsesevne og hvor meget bevægelse, der er i det injicerede område. 

Som oftest holder resultat i læberne i 8-12 måneder, og i kindbenene og under øjnene i helt op til 2 år. Holdbarheden afhænger af hvilket område, der er behandlet. Erfaring viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.

BIVIRKNINGER

Typisk er der ikke mange bivirkninger, men de mest almindelige er blå mærker, rødme, ømhed og hævelse. Bivirkningerne vil oftest være væk efter et par dage.

FORSIGTIGHEDSREGLER

Ved herpes i udbryd frarådes filler-behandling, idet herpesvirussen kan sprede sig yderligere.

Følg med på Instagram!​

Hvis du vil se mere til vores arbejde, kan du følge os på Instagram. Her opdaterer vi løbende og informerer om diverse tilbud og tiltag vi har hos Confident Medical Aesthetics Clinic​

Åbningstider

Vi har fleksible åbningstider!

Tirsdag  10:00 - 18:00

Torsdag 10:00 - 20:00 

Fredag   10:00 - 18:00

Mandag, lørdag og søndag efter aftale.

HUSK: Du kan betale med kontant og MobilePay