Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

Restylane skinbooster vital

​Du fastholder et naturligt udseende med Restylane Vital skinbooster.

Et behandlingsforløb med Restylane skinbooster hos CONFIDENT MAC  giver naturlige resultater, uden at det ændrer din ansigtsform.

Verdens mest anvendte og veldokumenterede produkt baseret på Hyaluronsyre

Fælles for alle Restylane produkterne gælder, at de er et af verdens mest anvendte og veldokumenterede produkter baseret på hyaluronsyre målrettet kosmetiske behandlinger.

Restylane Skinbooster består af 2% stabiliseret Hyaluronsyre og 98% vand. Hyaluronsyre er et sukkerstof der findes naturligt i huden, men som produceres i mindre grad, når vi aldres.

Således er Restylane en naturlig gel, som integreres i vævet og nedbrydes naturligt i løbet af ca. 12 måneder.Din hud genoprettes naturligt indefra med Restylane Vital skinbooster

Mange skønhedsprodukter og behandlinger behandler kun symptomer så som manglende fugtighed, tørhed og elasticitet i huden overfladisk. I modsætning hertil genopretter Restylane skinboosters huden indefra.

Din hud bliver blødere med mere glans på en naturlig måde ved blidt og naturligt at få udglattet huden indefra.
​Du opnår både en forebyggende og en reparerende hudforyngelse.

Restylane Skinbooster er ikke er erstatning for andre filler behandlinger der målrettet skulpturering og volumentilførsel, f.eks. til læber og kindben) eller til udglatning af dybe rynker.

Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som vi hos CONFIDENT MAC også kalder foryngelseskuren, da huden vil fremstår frisk, glat og fyldig.

SELVE BEHANDLINGEN:

Skinboosteren injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og giver en dyb hydrering indefra. Ikke nok med, at huden synligt forynges, samtidig forbedres også både hudens elasticitet og struktur.

Restylane Skinbooster vil typisk anvendes som en kur over 3 gange med et interval på 3-4 uger. Behandlingen er yderst skånsom og efterlader huden med et friskt og naturligt resultat.

Pris:

1 behandling (2 ml) 2500 kr

2 behandlinger (4 m) 4000 kr 

Følg med på Instagram!​

Hvis du vil se mere til vores arbejde, kan du følge os på Instagram. Her opdaterer vi løbende og informerer om diverse tilbud og tiltag vi har hos Confident Medical Aesthetics Clinic​

Åbningstider

Vi har fleksible åbningstider!

Mandag 10:00- 17:00

onsdag lukket

Tirsdag  10:00 - 17:00

Torsdag 10:00 -17:00 

Fredag   10:00 - 18:00

​​

HUSK: Du kan betale med kontant , visadankort & MobilePay