Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

Profhilo

Profhilo er en ny og innovativ skinbooster, der primært anvendes i ansigtet og på hals for at forbedre hudens fugtniveau, glød og elasticitet. Profhilo Skinbooster indeholder nemlig store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens struktur og minimerer fine linjer samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger mærkbart.

Profhilo Skinbooster er en varme stabiliseret BDDE-fri injicerbar Hyaluronsyre med en biofysisk profil, der medfører en høj evne til at flyde fra injektionspunktet til jævnt at booste hele vævet. Profhilo, der er udviklet til ansigt og krop, blev markedsført i 2015 med en unik 5-punkts BAP-injektionsteknik. Det vil sige, at 2 ml Profhilo injiceres i 5 små depoter på hver side af fx. underansigtet, hvor det tilfører huden et boost af hydration og elasticitet.

​​

Profhilo Skinbooster kræver 2-3 behandlinger med 4 ugers interval!

Hyaluronsyre er et sukkerstof, der i forvejen findes naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyre har en stor evne til at binde væske i huden og dermed give fylde og spændstighed. Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre, hvilket medfører en mere slap og tynd hud. Når Profhilo Skinbooster injiceres i huden, øges ikke bare huden fugtniveau - hudens naturlige kollagenproduktion stimulleres og hudens generelle tilstand forbedres. Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden, og derfor aftager effekten gradvis med tiden.

Profhilo Skinbooster er særligt velegnet til genhydrering af :

  • ansigt
  • hals
  • bryst
  • hænder

Efter behandlingen er huden let rød efter de mange fine stik. Hævelse og blå mærker kan forekomme.

Allerede 3-4 uger efter behandlingen vil hudkvaliteten være synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. Det anbefales alligevel at optimere resultatet og varighed med gentagelse af behandling efter 4 uger.

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00

Tirsdag  10:00 - 14:00

Torsdag 10:00 - 20:00 

Fredag   10:00 - 17:00

Vi har fleksible åbningstider. 

Det betyder, at din behandling kan foregå både dag/aften & weekend.

HUSK: Du kan betale med kontant og MobilePay