Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

Skinbooster

​Juvederm VOLITE er en ny og innovativ skinbooster, som anvendes i hele huden for at forbedre hudens kvalitet og glød. Dette fillerpræparat indeholder store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar, samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant.

Juvederm VOLITE er designet til at holde længere end alle andre skinboosters på markedet. Hyaluronsyren i VOLITE er krydsbundet, det vil sige, at hyaluronmolekylerne tager lang tid om at blive nedbrudt.

Kliniske studier viser, at VOLITE forbedrer hudkvaliteten i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Ved traditionelle skinboosterbehandlinger, kræver det normalt flere behandlinger med få ugers interval. Juvederm VOLITE kræver kun én behandling!

Juvederm VOLITE er særligt godt til ansigtshuden, hænder og bryst. Det er især i disse områder, huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre og at hudkvalitet forringes markant med alderen.

Fordelen ved behandlingen er endvidere, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor man har lagt VOLITE skinbooster. Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke fyldende og udglattende på huden.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN MED JUVEDERM VOLITE?

Først skal man til en gratis konsultation i klinikken, hvis ikke man har fået fillers hos CONFIDENT før. Her kigger vi på dit fugtniveau i huden samt din overordnede hudkvalitet.

48 timer efter konsultationen kan vi lave selve VOLITE-behandlingen. Huden afrenses og herefter injiceres små dråber Juvederm VOLITE i hele huden med en meget tynd og fin nål. Ved fine ar og linjer, lægger vi en koncentreret dosis for især at forbedre hudkvaliteten i disse områder.​

Følg med på Instagram!​

Hvis du vil se mere til vores arbejde, kan du følge os på Instagram. Her opdaterer vi løbende og informerer om diverse tilbud og tiltag vi har hos Confident Medical Aesthetics Clinic​

Åbningstider

Vi har fleksible åbningstider!

Mandag10:00- 18:00

Tirsdag  10:00 - 18:00

Torsdag 10:00 - 20:00 

Fredag   10:00 - 18:00

HUSK: Du kan betale med kontant og MobilePay