Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

microtox

MicroTox er en skånsom men dog effektiv behandling, der booster huden med fugt og glød og på samme tid virker opstrammende og forfinende på hudens tekstur. 

Behandlingen minimerer ligeledes forstørrede porer samt forbedrer overfladiske ar, strækmærker og pigmentering.

Behandlingen udføres ved hjælp af et device kaldet MicroGold.
​MicroGold er en lille beholder med et nålehus indeholdende 20 forgyldte nåle. Nålene er tyndere end hårstrå og har forskellige længder – alt afhængig af området, der behandles. Nålene har små kanaler, det gør det muligt for de aktive ingredienser i beholderen at trænge kontrolleret ned i huden. I beholderen blandes skræddersyede miksturer af passende ingredienser – afhængigt af hvilke hudtype, der skal behandles. Ingredienser som vi anvender til behandlingen er fx hyaluronsyre, pigmentdæmpende seraer, vækstfaktorer, vitaminer, antioxidanter samt Botox/Vistabel.
​Sidstnævnte anvendes i en minimal dosis – deraf navnet MicroTox. Toxinet placeres meget overfladisk i huden og virker derfor ikke muskelafslappende som ved en tradiotionel injektionsbehandling, men derimod både opstrammende og hudfornyende.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Botox/Vistabel er et lægemiddel og behandling som kræver en forundersøgelse hos klinikkens ansvarlige læge samt betænkningstid på 48 timer. Selve behandlingen planlægges og foretages af klinikkens kosmetiske sygeplejersker, der skræddersyr en plan for optimal behandling af netop dine ønsker og behov. Behandlingen er næsten smertefri og der er sjældent behov for lokalbedøvelse.
Med MicroGold laves små, næsten usynlige huller i huden, og guldnålene transporterer de effektive ingredienser ned i huden, der reagerer umiddelbart ved at igangsætte en fornyelsesproces. Rødme efter behandlingen er normal, men behandlingen afsluttes med en beroligende og fugtgivende maske, der afhjælper irritation og reaktion. De små kanaler guldnålene danner i hudens overflade, lukkes i løbet af få timer.

 Behandlingen kan med fordel gentages med 3-4 ugers mellemrum i et kurforløb for at opnå den maksimale effekt.

PRISER

1 behandling på 1 område (ansigt/hals/decolleté)  fra 1500,-

Kurforløb med 3 behandlinger på 1 område (ansigt/hals/decolleté) = 4000,-

Gratis for-konsultation

Inden en behandlingen vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder, og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. 

Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.

Følg med på Instagram!​

Hvis du vil se mere til vores arbejde, kan du følge os på Instagram. Her opdaterer vi løbende og informerer om diverse tilbud og tiltag vi har hos Confident Medical Aesthetics Clinic​

Åbningstider

Vi har fleksible åbningstider!

Tirsdag  10:00 - 18:00

Torsdag 10:00 - 20:00 

Fredag   10:00 - 18:00

Mandag, lørdag og søndag efter aftale.

HUSK: Du kan betale med kontant og MobilePay