Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

Kemisk peeling

​Der findes mange forskellige slags kemiske peelinger. En kemisk peeling kan derfor bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker.

Ved behandling med kemisk peeling anvendes et produkt med en pH værdi under 3,0, hvilket ifølge dansk lovgivning betyder, at kun godkendte læger og sygeplejersker må behandle med det.

Under behandlingen påføres en maske eller en væske på huden. Disse indeholder en kemisk oplæsning som gør at flere af hudens lag udskiftes, fornyes og opstrammes. Man vil oftest kunne se, at de øverste cellelag på huden skaller af, og at der derefter dannes et nyt, fint og ensartet hudlag. Behandlingen vil udløse en regeneration i huden, som fører til en reduktion af flere former for aldringstegn. Medicinske peelinger kan være overfladiske eller middeldybe, afhængig af hvad formålet med peelingen er, og hvad som skal behandles.

En kemisk peeling kan indeholde en eller en kombination af flere forskellige syrer såsom:

 • AHA (frugtsyrer)
 • GHA (glycolsyre)
 • BHA (salicylsyre)
 • TCA (trikloreddikesyre)

En kemisk peeling indeholder oftest også alkohol og antioxidanter som C- og E-vitaminer. Nogle kemiske peelinger såsom Mele Forte/Spot Peeling indeholder virkestoffer som hæmmer pigmentdannende enzymer og er derfor yderst effektivt til personer der lider af hyper pigmentering/mørkepletter.

Hos CONFIDENT MAC bruger vi kemiske peelinger fra det franske mærke DermaCeutic, som er et af de ledende kemiske peelingsprodukter på verdensplan.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi at kombinere behandlinger på klinikken sammen med hjemmeprodukter. Vi anbefaler derfor altid, at du før opstart at dit kemiske peelingsforløb kommer ind forbi os til en gratis konsultation. Her kigger vi på din hud og sammen lægger vi en plan for, hvad der vil være det mest effektive behandlingsforløb for dig og din hud. Alt afhængig af hvad dine ønsker er og udgangspunktet for din hud, vil det i nogle tilfælde være mest optimalt, at kombinerer dine peelingbehandlinger med andre typer af behandlingsformer. Hvis man ser på områder som anti-age og solskadet hud vil kombinationen med mickroneedling, filler eller muskellammende injektioner give et rigtig godt resultat. Man ved at kombinationen af flere typer behandlingsformer arbejder på problemet fra forskellige vinkler, hvilket giver en synergieffekt for det samlede resultat. Dette er selvfølgelig alt sammen noget vi på CONFIDENT MAC vil vejlede dig i, så du kan få det slutresultat, du ønsker.

Vi CONFIDENT MAC benytter vi følgende kemiske peelings.

Mask Peeling​– som er en peeling baseret på 30 % glykolsyre. 

Peelingen anbefales til livløs, fedtet og akne-plaget hud og kan udføres løbende eller efter behov. 

Vi anbefaler altid en opstart med et kurforløb på fire behandlinger.

Mask Peel 495 kr

4 behandlinger 1485 kr

Milk Peeling​-

​Milk Peel Treatment - er en peeling baseret på glykolsyre, mælkesyre og salicsyre. Peelingen er perfekt til dig, som ønsker hurtig glans og forbedret udstråling. En effektiv behandling til trist, grå og livløs hud. Milk Peel Treatment minimerer store porer og uren hud, aldringstegn og pigmenteringer. Vi anbefaler 3-5 behandlinger i et kurforløb a 14 dages interval.

UV-beskyttelse er nødvendig, og skal benyttes efterfølgende. Makeup kan påføres umiddelbart efter.

Kemiske Peelinger udføres kun hos speciallægekliniker.

 • Booster kollagen produktionen
 • Forbedre hudens udstråling og vitalitet
 • Giver en mere ensartet hudtone
 • Mindsker synligt fine linjer og rynker
 • Regulerer olieret hud og store porer

Hvorfor skal du vælge Milk Peel Treatment?

 • Kan benyttes af alle hudtyper
 • Ingen afskalning af huden
 • Hurtig glans og forbedret udstråling

 • Kan kombineres med andre æstetiske behandlinger som botox og filler

Aktive indgredienser:

Renseskum 15 - Glykolsyre, enoxolon - pH 4.1

Milk Peel - 50% Glykolsyre, 10% Mælkesyre, 4% salicylsyre - pH 1.9

 • 92% af patienternes hud havde en bedre udstråling
 • 83% af patienterne sagde, at huden var mere jævn
 • 100% af patienterne viste en signifikant forbedring af fine linjer og rynker

​Det er vigtigt, at du oplyser os om, hvis du har følgende lidelser: Allergi, solfølsomhed, overfølsomme hudreaktioner, eksem samt seborretisk dermatitis. Endvidere bør personer med allergi overfor Glykolsyre ikke behandles.

Kemiske Peels må ikke anvendes på gravide og ammende kvinder, da produktet ikke er testet på disse.

Priser pr. behandling

Kemisk Milk peeling 995 kr.

​3 Milk Peel behandlinger 2.500 kr.

Cosmo Peeling​ - Anti age treatment

Dermaceutic´s Cosmo Peel er en TCA-baseret peeling, der giver en afskalning af de yderste hudlag. Afskalningen kan stå på i op til en uge efter behandlingen. Behandlingen er en dybere peeling til den aldrende hud, og indeholder 18 % TCA, Glykolsyre, 10 % Fenol og har en pH-værdi på 0,5.

Peelingen er en yderst effektiv anti-age Peel målrettet mod at eksfoliere de døde hudceller i hudens overfladelag, give en ensartet og forbedret hudtone, øge hudens glød, mindske fine linjer, mindske porerne samt optimere fugten i huden.

UV-beskyttelse er nødvendig, og skal benyttes efterfølgende. Makeup kan påføres umiddelbart efter.

Kemiske Peelinger udføres kun hos speciallægekliniker.

Hvordan virker Kemisk Peel?

Cosmo Peel TCA peeling virker på to måder. For det første løsner behandlingen bindingen af døde hudceller på hudens overflade. Dette resulterer i en øjeblikkelig forbedring af hudens glathed og glans.

For det andet stimulerer den nye levende celler i huden til, at aktivere fornyelsesprocessen, når de døde celler er fjernet. Aktivering af fornyelsesprocessen fører til langvarig sundhed og vitalitet for huden.

Hvem kan behandles ?

​Cosmo Peel Kemiske TCA peeling kan anvendes af alle uanset hudtype, og alle kan drage nytte af behandlingen, uanset hvor alvorligt huden har taget skade af omgivelserne. Det skal dog nævnes, at slutresultatet afhænger af patientens hudtype. Du vil i din vejledning af behandlingen få svar på, hvilke resultater du kan forvente af behandlingen.

Det er vigtigt, at du oplyser os om, hvis du har følgende lidelser: Allergi, solfølsomhed, overfølsomme hudreaktioner, eksem samt seborretisk dermatitis. Endvidere bør personer med allergi overfor Glykolsyre ikke behandles.

Kemiske Peels må ikke anvendes på gravide og ammende kvinder, da produktet ikke er testet på disse.

Hvilke bivirkninger kan der være forbundet med behandlingen?

Cosmo Peel Kemiske TCA peeling kan forårsage en opblusning af herpes simplex hos personer, der tidligere har haft denne lidelse, bumser, let rødmen, midlertidig forstærket eller nedtonet pigmentering eller en forbipasserende forøget følsomhed.

Instruktioner før behandling

​For at opnå det bedste resultat, bør følgende produkter og behandlingsformer undgås i ugen op til behandlingen:

 • Elektrolyse
 • Voksbehandling
 • Skrubbecremer el.lign. produkter
 • Samme dag som selve behandlingen finder sted, bør der ikke anvendes produkter, der udtørrer eller irriterer huden inklusiv salicyl- og frugtsyreholdige (AHA) produkter såsom glykolsyre.
 • Du bør drøfte følgende omstændigheder med din behandler før en behandling med Kemisk Peel finder sted:
  • Tager du medicin?
  • Er du særligt følsom overfor sollys?
  • Er du tidligere blevet peel-behandlet?
  • Har du tidligere fået foretaget plastikkirurgiske indgreb?
  • Hvorledes har din hudtilstand hidtil været?
  • Har du hidtil lidt af virusinfektioner (herunder herpes simplex)?
  • ​For mænd anbefales det, at barbering har fundet sted minimum fem timer før behandling med Kemisk Peel.

Efter behandlingen må man ikke udsættes for sol i 4 uger. Ved skiferie eller solferie i troperne 8–16 uger.

Du må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage.

Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling. For at opnå det bedste resultat, bør du anvende effektive hudpleje produkter. Spørg klinik personalet om vejledning.

Antal behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Typisk tilrådes minimum 3 behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden varierer afhængigt af de udløsende faktorer, og om man f.eks. igen bliver udsat for kraftig UV-stråling, kulde eller hudlidelser

Priser

Cosmo Peel inkl. produkter​ 3.500 ​kr

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.​​​

Følg med på Instagram!​

Hvis du vil se mere til vores arbejde, kan du følge os på Instagram. Her opdaterer vi løbende og informerer om diverse tilbud og tiltag vi har hos Confident Medical Aesthetics Clinic​

Åbningstider

Vi har fleksible åbningstider!

Mandag 10:00- 17:00

onsdag lukket

Tirsdag  10:00 - 17:00

Torsdag 10:00 -17:00 

Fredag   10:00 - 18:00

​​

HUSK: Du kan betale med kontant , visadankort & MobilePay