Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

Karsprængninger på ben​ / Mikroskleroresering

KARBEHANDLING PÅ BEN

VI tilbyder vi behandling af kar på ben med mikrosklerosering. 

Ved mikrosklerosering fjernes små karsprængninger på benene ved injektion af  lægemidlet aethoxysclerol.

Der ses en øjeblikkelig effekt, men det endelige resultat kan først endeligt vurderes uger til måneder efter behandlingen.

Sædvanligvis er 2-3 behandlinger med mindst 4 ugers interval tilstrækkeligt, men har man mange og store karsprængninger kan flere behandlinger være nødvendig. Behandlingen virker hos de fleste, og de behandlede karsprængninger kommer sjældent igen. Har man åreknuder, bør de dog behandles først.

FØR BEHANDLINGEN MED MIKROSKLEROSERING

Før du kan få foretaget en mikroskleroserings-behandling CONFIDENT MAC  skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores hudlæge.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med mikrosklerosering, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal du som kunde have en betænkningstid på to dage, efter at den mundlige information om den kosmetiske behandling er givet, til samtykke bliver indhentet. Ved mikroskleroserings-behandlingen er der en betænkningstid på 2 dage fra 1. konsultation til eventuel behandling. 

Hvis behandlingen gentages, er der ikke krav om betænkningstid.

Følg med på Instagram!​

Hvis du vil se mere til vores arbejde, kan du følge os på Instagram. Her opdaterer vi løbende og informerer om diverse tilbud og tiltag vi har hos Confident Medical Aesthetics Clinic​

Åbningstider

Vi har fleksible åbningstider!

Mandag 10:00- 17:00

onsdag lukket

Tirsdag  10:00 - 17:00

Torsdag 10:00 -17:00 

Fredag   10:00 - 18:00

​​

HUSK: Du kan betale med kontant , visadankort & MobilePay