Book tid til en kosmetisk behandling

CONFIDENCE BREEDS

Beauty

Akne & AR​

​Behandling af uren hud /akne.

Der findes 3 typer af fordybede akne ar:

1. akne ar med en bølgende struktur (”rolling acne scars”)

2. akne ar der ofte ligner store porer (”boxcar scars”)

3. akne ar der ser ud som en issyl har ramt huden med dybe huller og snævre åbninger

Kemiske peeling af akne ar

Behandling med kemiske peelinger kan ofte være en god løsning ved akne ar. Afhængig af hvor dybt peeling skal virke i huden, anvender vi forskellige typer af potente peelinger: Mela peel forte /Jessners opløsning og TCA Cosmo peeling.

Hvad kan jeg forvente efter en kemisk peeling af akne ar?

Du kan forvente en vis grad af rødme i huden, afhængig af typen af peeling. En potent kemisk peeling vil få din hud til at skalle. I løbet af 3 til 7 dage vil ny hud dukke frem.

Alle peelinger kræver op følgende pleje for at få det bedste resultat. Beskyttelse fra solen er vigtig vi råder til faktor 50. VI vejleder vi dig grundigt i, hvilken pleje og forholdsregler du skal følge efter en peeling for at opnå den ønskede effekt.

Ikke-permanente fillere kan anvendes til at udglatte akne ar midlertidigt

Akne ar behandling med fillere.

Fordelen af at behandle akne ar med ikke-permanente er, at du straks efter behandlingen kan iagttage at akne arrene i din hud er mindre synlige. En anden fordel er, at du umiddelbart kan vende tilbage til dine daglige rutiner. Endelig kan en filler behandling være den helt rigtige løsning til at fylde de sidste fordybninger i huden ud, efter at Dermapen 4/microneedling eller peeling har fået bugt med hovedparten af akne arrene.

Den eneste ulempe er, at effekten af behandling med ikke-permanente fillere er midlertidig. Effekten af en behandling af akne ar med ikke-permanente fillere holder mellem ½ til ca. 1 ½ år og kan gentages.

Behandling af akne ar med Dermanpen 4 / Microneedling

Dette er ofte en effektiv metode til at behandle mere overfladiske tilfælde af akne ar. Under behandlingen skabes en kontrolleret ”skade” i huden, der sætter gang i dannelsen af ny kollagen og en pænere hudoverflade. Huden reparerer sig selv og de små, overfladiske ar bliver mindre synlige. 

Følg med på Instagram!​

Hvis du vil se mere til vores arbejde, kan du følge os på Instagram. Her opdaterer vi løbende og informerer om diverse tilbud og tiltag vi har hos Confident Medical Aesthetics Clinic​

Åbningstider

Vi har fleksible åbningstider!

Tirsdag  10:00 - 18:00

Torsdag 10:00 - 20:00 

Fredag   10:00 - 18:00

Mandag, lørdag og søndag efter aftale.

HUSK: Du kan betale med kontant og MobilePay