Bali Pura

Balipura Aura Sprays er håndlavet på Bali af de reneste og naturlige råvarer. Ved hjælp af vand, krystal energier og specielle blandinger af æteriske olie hjælpe sprayene med at justere, balancere, omstille og helbrede kroppen gennem auraen.

Alle flasker produceres under månens faser, hvor de modtager healing, lydhealing og vibrationshealing. De velsignes af balinesiske præstinder under Balipuras specielle Fuldmåne ceremoni, hvor de velsignes og der takkes for brugen af naturen. Vandet, der danner grundlaget for sprayene, kommer fra naturlige kilder fra Bali’s mest energetiske og kræftfulde bjerg Agung.

Hvordan bruges en Aura Spray?
Spray flere gange over dit hoved og lad misten dale ned over dig, som en blid sommerregn. Brug den 2-4 gange dagligt. For en vedvarende effekt brug den i mindst 21 dag.

Balipura sprays pris:
DKK 199 / 100 ml – Birthing
DKK 199 / 100 ml – Protection
DKK 199 / 100 ml – Space Clearing
DKK 199 / 100 ml – 7 Chakras
DKK 199 / 100 ml – Let go
DKK 199 / 100 ml – Pure Love

Birthing: Hvad sprayen kan og indeholder
Krystaller: Månesten, Malakit, Ametyst, Rosenkvarts, Krysocolla og Bjergkrystal (Klar Kvarts)
Olier: Rose Geranium*, Lavendel*, Broget salvie*, Jasmin & Vanilje.
Denne spray hjælper dig til bedre at vænne dig til nye livs omstændigheder. Et nyt hjem, et nyt job, en ny uddannelse, en ny business, en ny kæreste, en rejse, et nyt projekt. Alle nye begyndelser. Den hjælper også med at regulere pulsen, hjertet rytmen samt de forskellige væsker i kroppen.

Sprayen kan bruges af vordende mødre, før, under og efter fødslen (Undgå at bruge sprayen de første 3 måneder af graviditeten) Den hjælper med at berige vitaliteten, realisere og materialisere nye omstændigheder, så du, fra et kærligt sted, kan gå igennem forandringerne fyldt med styrke og kærlighed og gøre det med en følelse af højt selvværd. Planet energi: Fuldmånen og Markur *Certificeret økologiske olier

Protection: Hvad sprayen kan og indeholder
Krystaller: Citrin, Sort Turmalin, Tigerøje og Bjergkrystal (Klar Kvarts)
Har du nogen sinde følt dig usikker i visse situationer eller steder? Måske nær visse personer? Føler du nogensinde, du ville ønske, du stod stærkere i visse situationer? At visse ting og andre menneskers kommentarer ikke vil have samme effekt på dig, som de har nu? Eller at du kunne have sagt det rette for at forsvarer dig, men undlod at gøre det? Eller følt dig overvældet?

Denne aura spray hjælper dig med at rense og forvandle negative vibrationer. Den styrker dit energifelt. Får det til at vibrere på en højere og mere stabil frekvens, sådan at fortættede vibrationer opløses. Sprayen agerer som et skjold mod andre menneskers negative projektioner og du stå stærkere i dig selv.

Denne spray er fantastisk til husrensning, da den hjælper energien frafiltre alle negative projektioner fra tidligere beboere, naboer og gæster.
Den er også god, hvis du skal til møde eller mødes med familie, venner, undervise, holde foredrag eller på anden måde være sammen med andre mennesker, hvor du gerne vil stå stærkt i dig selv.

Space Clearing: Hvad sprayen kan og indeholder
Krystaller: Herkimer Diamant, Selenit, Rav, Citrin, Sort Turmalin.
Denne spray, med hvid salvie, citron og lavendel, er lavet til lettere at rense energien i dit hjem, på din arbejdsplads og i dit behandlerrum. Sprayen hjælper til at skabe en renere og lettere energi. Den renser rummet for tunge og fremmede energier. Den neutraliserer elektromagnetiske stråling. Den gør det nemmere for lette vibrationer og din egen energi at fylde rummet, hvorved du føler dig mere rolig og mere hjemme i rummet.
Brug den inden og efter en behandling, på dit sengelinned inden du går i seng, brug den i din bil, inden du laver yoga eller meditere og til at rense dit hjem og fylde det med nye intentioner.

7 Chakras: Hvad sprayen kan og indeholder
Krystaller: Ametyst, Lapis lazuli, Blondeagat, Peridot, Citrin, Karneol og, Granat. Aura Sprayen.
“7 Chakras” støtter op om afbalancering og renselse af dine 7 energi centre. Sprayen er fremstillet med en perfekt kombination at krystaller. Hver krystallerne, er nøje udvalgt og renset til formålet. Hver krystal arbejder med et hoved chakra energicentre, for at skabe en bedre cirkulation af energien, justere, balancere og støtte op om opnåelse af indre fred, velvære og bevidsthed.
Den omstiller og helbreder kroppen gennem aurafeltet.
Frankincense: fremmer følelser af fred, afslapning, tilfredshed og overordnet velvære. Ideel til dem, der ønsker at tage deres åndelige rejse og meditation erfaringer til et højere niveau.
Orange: Tilbyder en sød duft, der kan fylde et værelse med en følelse af fred, harmoni og kreativitet.
Frangipani: bringer bevidsthed og vil øjeblikkeligt lindre stress, genopfriske sind, krop og ånd, så man føler det som i et roligt og fredeligt paradis. Brug den inden og efter meditation, på dit sengelinned inden du går i seng, inden du laver yoga eller når du føler trang til det.

Let go: Hvad sprayen kan og indeholder

Krystaller: Bjergkrystal (Klar Kvarts), Ametyst og Sodalite.

Denne Aura Spray hjælper med at frigive fastlåste følelser, uønskede vaner, frygt og andet der holdes fast på. At slippe noget organisk, kræver at en følelse bliver anerkendt og derpå healet på en fredfyldt måde. Bag disse følelser findes ofte frygt. Vores energifelt har en vis kapacitet og volumen. Hvis vi vil skabe plads til nye ting i vores liv, er vi nødt til at frigive en vis mængde af gamle oplevelser og erfaringer, der energetisk fylder og blokere i vores energi felt. At give slip relatere sig til vest og til solnedgangen.

 

Pure Love: Hvad sprayen kan og indeholder
Krystaller: Rosenkvarts (rosa kvarts), Jade, Krysopras, Aventurin og Amazonsten (Amazonit).
Denne Aura spray øger ubetinget kærlighed, medfølelse, forståelse og harmoni. Den hjælper med at åbne og harmonisere hjertechakraet. Hvis du føler, du er lukket eller blokeret, i forhold til emner vedrørende kærlighed, forståelse og harmoni, er denne aura spray noget for dig. Den vil hjælpe dig med at åbne op for situationen fra et sted fyldt med medfølelse og integration, frem for dit ego (dualitet) og separation. Mange gange danner vi et forsvarssystem der dækker og skjuler vores hjerte. Det kan blødgøres med Pure Love.
Blomster energi: Champaka, Ylang Ylang, Jasmin. Energien fra blomsterne er indpodet i sprayene Planet energi: Venus